23 listopadu 2016

Předadventní soutěž

A je to tady! První soutěž na mém blogu:)
 
Když mě před nějakou dobou oslovila Markéta z blogu TAMARKI.cz s nabídkou účasti v Předadventním kalendáři plném blogerských soutěží, váhala jsem, protože na rozdíl od většiny ostatních blogerek nic nevyrábím, ani nemám svůj e-shop nebo něco podobného.
 
Dlouho jsem přemýšlela, co bych tedy mohla nabídnout jako výhru v soutěži. A protože je zrovna čas "předvánočních příprav", do bytů a domů se začínají vkrádat první vánoční dekorace, atmosféra adventu je všude kolem nás a všichni si jí chceme co nejvíc užít, napadlo mě, že pro vás vyrobím vánoční věnec, který si budete moct pověsit na vchodové dveře, nebo jen tak položit na stůl, a doplnit tak vaší slavnostní výzdobu:)
 
Zdobení věnců mě moc baví, je to takový můj malý předvánoční rituál, na který se každý rok těším.. tak doufám, že udělám radost i někomu z vás. 
 
Podmínky soutěže jsou následující. Stačí, když vyfotíte cokoli, co vám v tomhle předvánočním čase dělá radost, co vás hřeje u srdce a navozuje tu "vaší" vánoční atmosféru. Ať už je to pečení cukroví, vánoční světýlka, svařené víno, večeře s přáteli, huňaté svetry, balení dárků, sledování pohádek nebo úplně něco jiného..
 
Fotku sdílejte na svém Instagramu, přidejte hashtag #adventvzahrade a označte mě v komentáři i na fotce(@zivotvzahrade.cz), aby mi žádná neunikla. Pokud nemáte Instagram a chcete se zúčastnit, pošlete mi fotku do mailu (zivotvzahrade@gmail.com). Prosím max. 3 soutěžní fotky na osobu, jen ČR a neoznačovat starší fotky;)
 
Soutěž probíhá ode dneška do konce listopadu (tedy od 23.11. do 30.11.). Výherce bude vybrán losováním po skončení soutěže (pokud mě označíte na třech fotkách, budete zařazeni třikrát).  
    
Držím palce a těším se na vaše fotky!!
P.
 
 
 

 
 
 
 

8 komentářů:

  1. Foto posílám na mail.....M

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný věnec!.-)Moc hezké dny přeje Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký blog. Určitě budu sledovat dál. Zatím jsem jen tak lehce nakoukla "pod pokličku" (třeba zdobení vajíček určitě vyzkouším, vypadá to celkem jednoduše a výsledek je moc hezký) Své foto pošlu emailem.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásný věnec. Budu se ráda vracet. A ráda se budu inspirovat. A mojí fotku jsem poslala
    na mail pod heslem:"Fotka"

    OdpovědětVymazat
  5. Fotku nepošlem pretože ma "príhodne" zradil fotoaparát a nový donesie až Ježiško
    blog som uložila na preštudovanie a určite sa budem vracať a inšpirovať ...Irena
    simkova.jana@atk.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsem poslala fotku z našich předvánočních příprav s kamarádkou a jejími dvěma dcerkami. Bylo to náročné,ale perníčky a ozdoby na stromeček jsou hotové! Jen ty věnce jsme právě nestihly... zemanovae@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za všechny vaše fotky, udělaly mi radost! Výherkyni paní Jarmilu Š. jsem kontaktovala emailem. Krásný advent! P.

    OdpovědětVymazat